Clubavonden

Een bezoek aan een verenigingsavond is de meest directe en snelste manier om kennis met ons te maken.

Beste postzegelvrienden,  

Helaas kan ook de bijeenkomst van mei niet doorgaan.

Het verenigingsjaar 2020 – 2021 is weer voorbij.

Gelukkig hebben wij in september en oktober nog een avond kunnen organiseren. Hierna sloeg het virus onverbiddelijk toe. Bijeenkomsten waren niet meer mogelijk. We bleven iedere maand optimistisch, maar steeds weer moesten we melden dat de clubavond niet doorging.

In het nieuwe stappenplan van 20 april worden stappen gemeld, waarbij we steeds meer ruimte krijgen. Maar in dit plan is nog geen ruimte voor de clubavonden. Ik blijf optimistisch en hoop dat de vaccinaties voorspoedig verlopen en iedereen aan het eind van de zomer is gevaccineerd.

Het bestuur gaat in ieder geval het seizoen 2021 – 2022 plannen.

Ik wil ook de actie “Verkiezing Club van het jaar” onder de aandacht brengen. Onze leden Gerard en Truus van Dijk hebben onze vereniging hiervoor genomineerd. Een mooie gelegenheid om onze vereniging onder de aandacht te brengen van Wijkenaren, maar vooral ook voor al de inwoners van onze provincie. Er moeten daaronder toch ook verzamelaars zitten. Dus breng uw stem uit op:

https://www.clubvanhetjaar.nl/-cultuurclub-wijk-bij-duurstede.

U kunt van 19 april tot 24 mei uw stem uitbrengen.

Ook wil ik nog even aangeven dat er in de Lekbode ook vragen kunnen worden gesteld aan andere leden. Ook eventuele verkopen van zegels/series kunnen hierin een plaats krijgen. Het mag natuurlijk ook via andere kanalen, maar in de Lekbode kan iedereen er kennis van nemen. Er zijn best leden die kennis hebben van “de gangbare landen en div. landen” en uw vragen kunnen beantwoorden.

Rest mij u namens het bestuur een mooie, zonnige en vooral gezonde zomer toe te wensen. Ik hoop jullie allemaal in september weer te kunnen ontmoeten in het E&E.

Met een hartelijke groet Evert Schuur