Clubavonden

Beste postzegelvrienden,  

Ik schrijf dit stukje in het tijdvak tussen kerst en nieuwjaar.

In deze laatste week van het jaar is het toch nog steeds vreemd om een voorwoord te schrijven voor de komende Lekbode. Alleen nu weet dat dit stukje ook bij u terecht komt.

Maar wij werden op de dag voor de kerst toch weer terug geworpen door Corona.

De gemeente had contact met ons opgenomen om mede te delen dat het E&E tot 17 januari gesloten blijft. Of het daarna weer open gaat horen wij pas op die dag of de dag erna.

Hierop heeft het bestuur besloten om de clubavond in januari niet door te laten gaan.

Maar wij brengen wel de Lekbode uit met daarin een schriftelijke veiling van onze veilingcommissie. Ook ik laat mij verrassen met de veilinglijst in deze Lekbode.

De schenkingen die wij hebben ontvangen bevatten ook veel FDC’s en Postzegelmapjes (PZM). In de afgelopen jaren werden deze vaak weer retour inzender gestuurd, omdat er niet op werd geboden. In deze Lekbode zit een lijst met daarop de FDC en PZM in de schenking.

Mocht je interesse hebben voor een of meerdere FDC’s/PZM  laat het even aan de secretaris weten via telefoon of de mail.

Nog wat verder in de toekomst staat in februari 2022 de jaarvergadering gepland. Verder in de toekomst durf ik niet te kijken, maar we zijn er wel mee bezig.

Namens onze redacteur van de Lekbode het verzoek om stukjes in te sturen voor de Lekbode.

Rest mij u allen een mooi en gezond 2022 toe te wensen.