Veiling

Van de veilingmeester

Hij is weer voorbij, die frisse zomer! En dus hebben we weer een nieuwe veiling. En dit keer een èchte. Hopelijk is iedereen nog gezond en monter, zodat we de eerste verenigingsavond weer in groten getale aanwezig zijn.

Wat hebben we voor u in petto? Een veiling met 80 kavels. Reken erop, dat dat in de komende maanden niet veel meer wordt. Maar wat we u presenteren is wel erg leuk. We beginnen met een aantal telegramzegels en wat betere roltanding. Uitschieter is Suriname nummer 58a in superconditie voor een fatsoenlijke prijs. Te duur natuurlijk voor de notoire koopjesloper, maar die komt vanaf kavel 19 volledig aan zijn trekken. Ziehier het eerste deel van een liquidatie van een verzameling voor inzetprijzen die helemaal nergens naar lijken. Maar vooruit. Wie hierop niet biedt, is dief van zijn eigen portemonnee. Altijd een breedrandige nummer 1 voor bijna niks willen kopen? Ga je gang. Bijna al het moois voor een inzetprijs van vijftig cent. Niet te geloven.     

Verder ook veel postfris Aruba voor een rotprijs. Het kan niet op. Een pluk betere waarden Suriname. Goed kijken! Voor de rest veel kleine partijtjes op stockkaarten, natuurlijk ook voor een zachte prijs.

Kortom,  spit de kavellijst maar eens goed door en vooral…….kom de komende verenigingsavond om mee te bieden en ook deze veiling weer tot een succes te maken. Neem een kruiwagen mee om uw aankopen gemakkelijk te vervoeren.

 

Schriftelijk of per e-mail bieden kan ook!

 

e-mail: vriesjg@casema.nl

Tel. 0343-539944

 

Veiling (klik hier om de veilinglijst te openen)
U kunt ook via  een biedformulier bieden. Deze print u uit en vult u in. Dit indien u verhinderd bent om zelf tijdens de veiling mee te bieden. Klik hier voor het biedformulier.