Veiling

Van de veilingmeester

In oktober is het er dan toch eindelijk van gekomen: de maartveiling. Niet te geloven hoe lang we daarop hebben moeten wachten. Maar nu was het dan zover. Uw veilingmeester was blij, dat hij eindelijk weer een lading kavels kwijt kon. En u beloonde dat met de aankoop van veel van het aangeboden materiaal.

Het is maar weer afwachten of de novemberveiling kan doorgaan. Misschien worden we wel getrakteerd op een nieuwe lockdown. En wat dat betekent, laat zich raden. Maar laten we optimistisch blijven.Voor ons ligt een veiling met een heleboel divers materiaal. Veel daarvan heeft een aantal maanden in mijn kast gelegen en daarom nu een wat rommelige veiling om de inzenders van dat materiaal tevreden te stellen

Dat is aardig gelukt met interessant materiaal van Nederland, waaronder een mooie telegramzegel nr.11, een postfrisse portcombi 68a, van Indië de nodige nummers van de eerste jaren, zoals nr. 1, 7 en 16. En een pluk klassiek Suriname en Curacao voor een fatsoenlijke prijs.

Van het buitenland hebben we weer veel materiaal van Deutsches Reich, waaronder in de Tweede Wereldoorlog in Frankrijk uitgegeven twee grote vliegtuigzegels, Michel IV en V. Verder veel Bund met leuke blokjes.

Daarnaast komt er weer een flink aantal stockkaarten en stockboeken ter veiling tegen kleine prijzen. En vergeet de dozen niet, waaronder zeer goed gevulde, ook met beter materiaal.

Kom naar onze verenigingsavond en bied mee tijdens een jubileumveiling! Ik ben er met mijn hartkwaal voorlopig helaas niet bij.  Jan en Piet nemen waar en dat doen ze helemaal goed.

En denk eraan: het is beslist de moeite waard om, als het kan, zelf te komen. Schriftelijk of per e-mail bieden kan natuurlijk ook weer, maar er zelf bij zijn is natuurlijk toch het leukst!

e-mail: vriesjg@casema.nl

Tel. 0343-539944

Veiling (klik hier om de veilinglijst te openen)
U kunt ook via  een biedformulier bieden. Deze print u uit en vult u in. Dit indien u verhinderd bent om zelf tijdens de veiling mee te bieden. Klik hier voor het biedformulier.