Veiling

 

Van de veilingmeester

Hij is weer voorbij, die hete zomer! En dus hebben we, verkwikt, want we hebben veel in zee gezwommen, na het zomerreces weer een nieuwe veiling, waarvan we hopen, dat u er uw voordeel mee kunt doen. Leve de logica!

Wat hebben we in september voor u in petto?  We beginnen rustig om u niet meteen te laten schrikken. Natuurlijk hebben we voor wat  het klassieke deel van Nederland betreft weer een paar leuke nummers, waaronder een prachtige nummer 3 en een schitterende telegram 11. Van Nederlands-Indië hebben we een gekeurde lp-serie nummer 1-5, net als port 4 van uitzonderlijk mooie kwaliteit. Van Curacao hebben we  nummer 74 en 74a in topkwaliteit. Die ontbreken in menige verzameling. Sla uw slag!

Verder veel Nederland voor de bekende rotprijzen. Mooi materiaal van Duitsland, Reich en Bund. Goed Danzig en General Gouvernement, ook bij de kleine partijtjes.

Dit keer weinig stockboeken,  wel een aantal lege, lekker handig bij het begin van het postzegelseizoen. Helaas dit keer  geen doosjes, maar wel stockkaarten. Zeer aanbevelenswaardig! Een verzameling België en twee collecties Frankrijk zijn de moeite waard.

Kortom,  spit de kavellijst maar eens goed door en vooral…….kom de komende verenigingsavond om mee te bieden en ook deze veiling weer tot een succes te maken.

Ik hoop in oktober samen met Jan een grote veiling samen te stellen. Of dat lukt, is de vraag. Ik kan nog wel goed materiaal gebruiken. Lever het bij mij in op de komende verenigingsavond.

Schriftelijk of per e-mail bieden kan ook!

vriesjg@casema.nl is het e-mailadres van uw veilingmeester!

 

John de Vries

 

Veiling (klik hier om de veilinglijst te openen)
U kunt ook via  een biedformulier bieden. Deze print u uit en vult u in. Dit indien u verhinderd bent om zelf tijdens de veiling mee te bieden. Klik hier voor het biedformulier.

 

veiling