Veiling

 

Van de veilingmeester

Het resultaat van de aprilveiling kon beter. Doorsnee Nederland, waarvan uw veilingmeester de laatste tijd veel binnen krijgt, is niet of nauwelijks in trek. Zelfs niet tegen onze superlage inzetprijzen. Hoe zou dat nu toch komen? Velen van u hebben in de afgelopen jaren natuurlijk al heel wat van dit soort materiaal gekocht. Ik kan me voorstellen, dat anderen blijven aanhikken tegen de dure jongens (en meiden: hangend haar bijvoorbeeld!). Toch is een investering in duurder, kwalitatief goed materiaal nooit verkeerd. Duurdere stukken zijn een update voor je verzameling. Zo’n verzameling brengt uiteindelijk altijd meer op. Voor troep krijg je nooit meer wat terug, mooi spul daarentegen blijft gevraagd.  Of je moet troep willen verzamelen. Dat mag natuurlijk ook en daarvan is er heel wat op de markt.

 

De kavellijst van de meiveiling laat weer wat interessante dingen zien. Wat bijvoorbeeld te denken van een mooie 68a postfris, een combi, subliem van tanding? Verder  een zeer luxe nummer 289 van Nederlands-Indië voor een aantrekkelijke prijs. Daarnaast weer heel wat gewoon Nederland voor aantrekkelijke prijzen. Deze laatste veiling vòòr de zomer ook flink wat doosjes, stockkaarten en een paar aardige albums. Inzetten laag. Goed kijken, want er zit echt wel wat leuks bij.Rode Kruis-verzamelaars kunnen hun hart ophalen aan de kavels fdc’s. Goedkoop!

 

En dan dit keer heel veel buitenland als losse nummers. Ik denk aan Duitse Rijk en Berlijn, maar ook aan China en Zwitserland. Voor weinig geld! Kopen dus.

 

Kom lekker meebieden en maak de clubavond ook voor de inzenders en de kas van de vereniging tot een succes!

 

Schriftelijk of per e-mail bieden kan natuurlijk ook, maar erbij zijn is, zoals ik altijd zeg, leuker!

 

 

 

John de Vries

 

 

vriesjg@casema.nl is het e-mailadres van uw veilingmeester!

 

Veiling (klik hier om de veilinglijst te openen)
U kunt ook via  een biedformulier bieden. Deze print u uit en vult u in. Dit indien u verhinderd bent om zelf tijdens de veiling mee te bieden. Klik hier voor het biedformulier.

 

 

 

Lees hier meer over het reglement van N&T.veiling