Veiling

Van de veilingmeester                                             door John de Vries

De septemberveiling hebben we weer gehad. Er is best wel weer aardig verkocht, ondanks het feit, dat we steeds minder ‘beter’ klassiek Nederland presenteren. Het is niet anders. Als er niet gekocht wordt, laten ook de betere inzenders het afweten.

We hebben geen grote veiling in oktober. Daarvoor is het ingezonden materiaal helaas niet toereikend. Het was zelfs een hele uitdaging om deze ‘kleine’ veiling te krijgen. Hoe ik de novemberveiling vol krijg, weet ik nog niet, maar het zou best de eerste veiling met slechts tachtig kavels kunnen zijn.

Daarom echter niet getreurd, het hemd hoog opgebeurd en vrolijk rondgesprongen! Wij hebben onze oktoberveiling in ieder geval gevuld met mooi klassiek Nederland: een mooie nummer 6, een aardige plaatfout, wat vooroorlogs postfris en wat roltanding, Ook leuk koloniën met van Indië weer zegels uit de Vethserie, hoogstaand en kopstaand. Daarnaast een flink aantal kavels Aruba.Verder goed Duitse Rijk met onder andere een Zeppelinzegel. Ook Danzig zit er weer aardig in. Snuffel ook uitvoerig in de restanten en stockboeken en opruimkavels. Er zit werkelijk leuk spul tussen en, zoals u van ons gewend bent, voor een aantrekkelijke inzetprijs.

Doe er vooral uw voordeel mee! Denk eens aan het plezier, dat u beleeft, wanneer uw verzameling aangevuld wordt met een prachtstuk.

Kom kijken en kopen en breng vrienden en kennissen, ook verzamelaars, mee. Het is de moeite waard! Onze veilingkosten zijn overigens nog steeds maar 5%!

Schriftelijk bieden kan ook!

Veilingmeester John de Vries

vriesjg@casema.nl is het e-mailadres van uw veilingmeester!

Veiling (klik hier om de veilinglijst te openen)
U kunt ook via  een biedformulier bieden. Deze print u uit en vult u in. Dit indien u verhinderd bent om zelf tijdens de veiling mee te bieden. Klik hier voor het biedformulier.