Veiling

Van de veilingmeester.

Na een zeer geslaagde en gezellige feestavond mocht ik aan de veiling beginnen. Meteen bij het eerste kavel liep het al goed. En dat ging gelukkig zo door. Uiteindelijk is alle op één kavel na verkocht. Alle kopers hartelijk dank hiervoor.

Nu ligt de laatste veiling van de Filatelisten Club Wijk bij Duurstede voor. Alle kavels komen uit een schenking aan de vereniging die in het verleden gedaan is. Dus de totale opbrengst komt ten goede aan de vereniging.

De veiling bestaat voor een groot deel uit Nederland. Met vooral zeer goede losse nummers en series zowel postfris als ongebruikt. Bijvoorbeeld kavel 2, cijferzegel nr. 33 met een cataloguswaarde van € 950,-, of kavel 5 met cataloguswaarde van € 200,-. Dat soort kavels vind je alleen bij grote veilingen, maar wij hebben ze. Verder een mooie reeks Suriname republiek voor weinig. Leuk om eens mee te beginnen. En tot slot kavels Aruba, met leuke thema’s.  Alles postfris voor weinig. Ook dit is een gebied dat niet te duur is en leuk om verder uit te breiden. Of start een nieuwe verzameling. Nu kan het nog. Ik hoop dat op deze laatste avond veel leden de moeite nemen om afscheid van elkaar te nemen. Mogelijk zien we elkaar op een andere vereniging terug. Dus komt allen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn te komen, schriftelijk bieden kan altijd op jan.ilse@kpnmail.nl

Tot ziens op de verenigingsavond.

Met hartelijke groeten,

Jan Hoogrthuis

 

Veiling (klik hier om de veilinglijst te openen)
U kunt ook via  een biedformulier bieden. Deze print u uit en vult u in. Dit indien u verhinderd bent om zelf tijdens de veiling mee te bieden. Klik hier voor het biedformulier.