Veiling

Van de veilingmeester                                             door John de Vries

Allereerst wil ik u het allerbeste wensen voor het nieuwe jaar 2020. Hopelijk komen al uw dromen uit en blijft of wordt u gezond. Dat laatste is natuurlijk het mooiste wat er bestaat. In elk geval veel goeds mijnerzijds!

Voor januari hebben we een best leuke veiling samengesteld. Zoals gebruikelijk met wat Nederland met aardig roltandingmateriaal, interessant voor de starter. Daarnaast een paar postbewijszegels, niet de dure, maar voor een kleine prijs, zoals alles eigenlijk. Na de dure maand december is dat beslist een verademing voor de portemonnee.

Dat geldt ook voor de grote hoeveelheid ander ‘kleingoed’ in deze veiling. De Duitslandliefhebber beleeft bijvoorbeeld, denk ik, plezier aan de kleine, betaalbare kaveltjes Reich met soms heel aparte dingen. Ook weer leuk Danzig. Dit keer ook weer eens een heleboel stockboeken en –kaarten. Ook wat dozen onafgeweekt staan op het programma. Kortom, voor elk wat wils.

Voor de veilingen van februari en maart kan ik nog wel wat mooi materiaal gebruiken. Lever het zo spoedig mogelijk bij me in, liefst op de verenigingsavond!

Ik zou weer willen zeggen: kom kijken, weliswaar zijn de banketletters op, maar de koffie en thee staan op u te wachten. En er staat vast ook iets versnaperends voor u klaar!

Schriftelijk of per e-mail bieden kan, als u toch niet wilt komen, natuurlijk ook altijd! Maar……. erbij zijn is het leukst!

Veilingmeester John de Vries

vriesjg@casema.nl is het e-mailadres van uw veilingmeester!

Veiling (klik hier om de veilinglijst november te openen)
U kunt ook via  een biedformulier bieden. Deze print u uit en vult u in. Dit indien u verhinderd bent om zelf tijdens de veiling mee te bieden. Klik hier voor het biedformulier.