Veiling

Van de veilingmeester

De schriftelijke aprilveiling was iets beter dan die van maart. We gaan het in mei dus nog een keer proberen. Dit keer met een veiling van tachtig kavels. De belangstelling voor de extra euroveiling van de vorige maand was zo gering, dat we ons deze maand de moeite van het samenstellen van een dergelijke extra veiling besparen. Voor de meiveiling gelden dezelfde regels als voor de vorige schriftelijke veilingen. Wees alstublieft op tijd met het inleveren van uw biedingen. Het blijft jammer, dat we ook deze veiling niet in de zaal kunnen doen. Wie weet, komt dat nog, wellicht in september. Jan en ik wensen u tot dan een prettige zomer en vooral veel gezondheid. Blijf waakzaam, want het virus is, zoals we inmiddels weten, levensgevaarlijk. En, voor wat de veiling betreft, doe eens gek en bied lekker mee!

John de Vries

DEZE MAAND SCHRIFTELIJKE VEILING

Bij wijze van proef houden we deze maand weer een schriftelijke veiling. Na de veiling zullen Jan Hoogerhuis en John de Vries kijken of onze extra inspanningen resultaat hebben gehad. We kijken dan naar de opbrengst en het aantal leden, dat een bod heeft uitgebracht. We houden er natuurlijk rekening mee, dat de leden aan deze nieuwe manier van veilen moeten wennen.

REGELS

Dit zijn de regels om mee te kunnen doen aan deze schriftelijke veiling.

  • Biedingen kunnen telefonisch, via email of per post plaatsvinden (mag dus ook bij Jan thuis in de brievenbus). Gebruik het formulier achter uit het boekje!
  • Bij gelijke (maximum)biedingen geldt het eerst binnengekomen (maximum)bod
  • Biedingen die na de vooraf vastgestelde eindbieddatum binnenkomen, tellen niet mee
  • Succesvolle bieders krijgen bericht
  • Toegeslagen kavels kunnen worden opgehaald en afgerekend op een van te voren vastgestelde plaats, dag en uur
  • Toegeslagen kavels die achteraf niet aan de eisen van de bieder voldoen, hoeven niet afgerekend en gaan retour
  • Veilingkosten zijn 5% van de opbrengst van de toegeslagen kavels, zoals gewoonlijk

 VERDERE INFORMATIE

(Mail)adressen

Jan Hoogerhuis

jan.ilse@kpnmail.nl             Dirk Fockstraat 3 3961 DJ Wijk bij Duurstede

tel.0343-574894

John de Vries

vriesjg@casema.nl     Akkerweg 12 3972 AB Driebergen      

tel. 0343-539944

 

LET OP! LET OP! LET OP! LET OP! LETOP!

Biedingen insturen uiterlijk  zaterdag 20 maart 2021

Afrekenen en ophalen toegeslagen kavels zaterdag 27 maart 2021 van 10.00- 12.00 uur ( Succesvolle bieders krijgen bericht waar!)

 

Veiling (klik hier om de veilinglijst te openen)
U kunt ook via  een biedformulier bieden. Deze print u uit en vult u in. Dit indien u verhinderd bent om zelf tijdens de veiling mee te bieden. Klik hier voor het biedformulier.