Veiling

Van de veilingmeester                                             door John de Vries

De oktoberveiling ligt al weer even achter ons. Een behoorlijk resultaat, mogen we constateren.

De novemberveiling laat weer een indrukwekkende lijst zien met mooi materiaal. Zoals al eens eerder gezegd, het wordt er allemaal niet gemakkelijker op zulk materiaal bijeen te brengen. Maar we hebben de lijst weer vol gekregen met voor elk wat wils. Nederland klassiek: o.a. een mooie nummer 11, een wapenzegel van 1869 in mooie kwaliteit, telegram nummer 11 en weer wat postfris van voor de oorlog. Nederlands-Indië is vertegenwoordigd met prachtexemplaren van de “kopstaande” Vethzegels en een mooie nummer 277. Verder veel leuk materiaal van Suriname, Curacao en Aruba. En natuurlijk modern Nederland voor afbraakprijzen.

Van het buitenland noem ik Reich en een prachtexemplaar nummer 207 van Danzig. We hebben ook weer veel los materiaal buitenland voor rotprijzen. Verder weer bladen en dozen met restanten. Deze veiling ook wat munten. De duitendieven onder u kunnen hun hart ophalen, want we veilen een leuke collectie centen, dubbeltjes en kwartjes. Echt geld, zullen we maar zeggen.

Kom allemaal weer gezellig op de clubavond meebieden! Schriftelijk of per e-mail bieden kan natuurlijk ook weer, maar er zelf bij zijn is natuurlijk toch het leukst!

Veilingmeester John de Vries

vriesjg@casema.nl is het e-mailadres van uw veilingmeester!

Veiling (klik hier om de veilinglijst te openen)
U kunt ook via  een biedformulier bieden. Deze print u uit en vult u in. Dit indien u verhinderd bent om zelf tijdens de veiling mee te bieden. Klik hier voor het biedformulier.