Veiling

Van de veilingmeester

De start van een nieuw verenigingsjaar moet gepaard gaan met een veiling, vindt het bestuur. Dat vind ik ook. Ik bedacht me, dat ik voor deze startveiling eigenlijk heel weinig werk hoefde te verrichten. Immers, de in februari aangekondigde maartveiling ging door corona niet door. Dus die staat er nog.

Daarom presenteer ik deze veiling dan maar opnieuw. En omdat het alweer zo’n tijd geleden is, doe ik net alsof het een splinternieuwe veiling is. Bij deze dan.

Wat hebben we de komende veiling te bieden? Nederland klassiek: een prachtige nummer 11 en 18, een luxe nummer 82 en 83 postfris, evenals nummer 166/68 en 169/76 èn een knappe telegramgulden. Nederland modern postfris is ook van de partij. Buiten een paar eerste “klassieken” Curacao, weinig koloniën dit keer. Wel veel buitenland: mooi Danzig, Marienwerder en  Bund modern. We hebben ook weer wat stockboeken, -kaarten en doosjes. Toch maar eens goed naar kijken, want je weet het nooit. En doe me een plezier: laat me die doosjes niet mee naar huis nemen. Tenslotte kosten ze kosten bijna niks.

Kom kijken en kopen en breng vrienden en kennissen, ook verzamelaars, mee. Het is de moeite waard!

Tot binnenkort op de veiling!

John de Vries

PS Schriftelijk of per e-mail bieden kan ook nog steeds! Zelf in de zaal bieden is leuker!

vriesjg@casema.nl is het e-mailadres van uw veilingmeester!

Veiling (klik hier om de veilinglijst te openen)
U kunt ook via  een biedformulier bieden. Deze print u uit en vult u in. Dit indien u verhinderd bent om zelf tijdens de veiling mee te bieden. Klik hier voor het biedformulier.