Veiling

Van de veilingmeester

De februariveiling is weer voorbij. Een matig resultaat. Toch blijven we natuurlijk ook de komende tijd ons best doen om mooi materiaal op onze clubveilingen aan te bieden. Maar als er weinig verkocht wordt, stimuleert dat de inzenders niet. En die leveren op den duur niks meer in. De veiling heeft vorig jaar de clubkas met een flink aantal euro’s gespekt. Het zou voor de vereniging zonde zijn, als die inkomsten minder worden of zelfs wegvallen. Anderzijds: je moet natuurlijk ook niet kopen om te kopen.

Zoals vorige maand al aangekondigd: onder de huidige omstandigheden zit een grote maartveiling er niet in. We hebben het materiaal nu al uit alle hoeken en gaten moeten halen. Gelukkig heeft een aantal leden nog het een en ander ingeleverd.

Wat hebben we dit keer te bieden? Nederland klassiek: een prachtige nummer 11 en 18, een luxe nummer 82 en 83 postfris, evenals nummer 166/68 en 169/76 èn een knappe telegramgulden. Nederland modern postfris is ook van de partij. Buiten een paar eerste “klassieken” Curaçao weinig koloniën dit keer. Wel veel buitenland: mooi Danzig, Marienwerder en Bund modern. We hebben ook weer wat stockboeken, -kaarten en doosjes. Toch maar eens goed naar kijken, want je weet het nooit. En doe me een plezier: laat me die doosjes niet mee naar huis nemen. Ze kosten bijna niks.

Kom kijken en kopen en breng vrienden en kennissen, ook verzamelaars, mee. Het is de moeite waard!

Tot binnenkort op de veiling!

John de Vries

PS Schriftelijk of per e-mail bieden kan ook nog steeds! Zelf in de zaal bieden is leuker!

vriesjg@casema.nl is het e-mailadres van uw veilingmeester!

Veiling (klik hier om de veilinglijst november te openen)
U kunt ook via  een biedformulier bieden. Deze print u uit en vult u in. Dit indien u verhinderd bent om zelf tijdens de veiling mee te bieden. Klik hier voor het biedformulier.