Veiling

Van de veilingmeester

Tijdens de januariveiling is er redelijk verkocht. De inzetprijzen lagen natuurlijk ook weer erg laag. Leuk dat velen op deze manier voor zo weinig geld aan een aardige verzameling Nederland en/of koloniën en ander materiaal komen. Dat is uiteindelijk ook de bedoeling van een clubveiling.

In februari hebben we weer veel spul, dat voor een nette prijs weg mag. Te denken valt aan leuke roltandings kavels, waaronder een blok van vier, nummer 56 gestempeld. Wordt toch zeldzaam. Schitterend port opdruk De Ruyter. De hele serie hebben we in stukjes geknipt zodat ook de mensen die nog een enkel nummer daaruit zoeken aan hun trekken komen. Drie nauwelijks beschreven oude FDC’s vijftiger jaren tegen een bodemprijs. Ook weer leuk overzeese gebiedsdelen, waaronder een prachtige LP-serie Suriname postfris. Verder veel stockbladen met leuk buitenland. Natuurlijk weer Duitse Rijk met Danzig en Böhmen u Mähren. Een bijzondere kavel Estland ongetand. Verder een paar kavels FDC’s Rode Kruis internationaal. Daarnaast natuurlijk weer stockboeken met restanten, vaak authentiek materiaal, waaronder veel motief. En vergeet niet de doosjes en dozen met vaak verbazingwekkende inhoud. Breng extra centjes mee om mij hiervan te verlossen!

Kom in ieder geval kijken en bied gezellig mee. Hoe meer bieders, hoe meer vreugd! Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de inzenders. En…….natuurlijk ook voor de kas van de vereniging.

Overigens, schriftelijk of per e-mail bieden kan natuurlijk ook altijd! Maar…………leuker is het om er bij te zijn!

Ik zie u graag op de verenigingsavond!

John de Vries

Schriftelijk of per e-mail bieden kan ook!

vriesjg@casema.nl is het e-mailadres van uw veilingmeester!

Veiling (klik hier om de veilinglijst te openen)
U kunt ook via  een biedformulier bieden. Deze print u uit en vult u in. Dit indien u verhinderd bent om zelf tijdens de veiling mee te bieden. Klik hier voor het biedformulier.